Himmerlandsbyen 13 under opførelse 5/7 2007

Overvejelser omkring bosætning i Aarestrup

“Jeg har tegnet mit hus ud fra en grundig gennemgang af mine behov og ønsker og har set mig omkring efter hvad omgivelserne og naturen kunne give. Her tænker jeg på udsigten, lysforhold, solvarme i forhold til hvordan huset er placeret og hvilke ressourcer der er tilgængelige. f.eks. træ til flexovnen.

Udover hvad naturen kan give er jeg meget opsat på at vi skal bevare den så hel som mulig og i denne ånd vil jeg være opmærksom på at bruge materialer, som er økologiske, bæredygtige, allergivenlige og rare at bo i.

Vi er ikke skabt til at bo alene, men i en flok, hvor vi kan støtte hinanden, snakke, hjælpe, udveksle erfaringer og hygge om hinanden. Jeg vil gerne være en del af et fællesskab – det forventer jeg mig meget af – og jeg ved godt at det ikke kommer af sig selv.
Men alene omgivelserne hjælper os godt på vej. Aarestrup er nemlig en meget aktiv by med gadekær, kirke, forsamlingshus, dagligvarebutik, friskole og børnehave samt en masse foreninger af forskellig art.
Jeg håber på at udvikle mig her til at blive et helt og positivt menneske og at det vil smitte af på mine medmennesker, så vi kan gå en interessant og sjov tid i møde…”

Steen Kruse, Aarestrup 2007