lokalplan343 anvendelseskort

Ny Lokalplan

Endelig har vi fået den længe ventede nye lokalplan 343, som giver os mulighed for at udvide og for at få nye ”legekammerater”…

Vi er nu gået i gang med at revidere vores vedtægter og har bestilt landmåler, således de første nye grunde snart kan blive sat til salg.

Det bliver i første omgang to tinyhouse grunde, hvor der kan bygges op til maks. 50 m2 og en familiehusgrund, hvor der kan bygges op til maks. 200 m2.

Det bliver alt sammen mega spændende og vi glæder os til at vi forhåbentligt snart bliver flere i vores lille fællesskab.

Er du interesseret kan du kontakte os på mail: bestyrelsen@himmerlandsbyen.dk og melde dig ind i foreningen ved at overføre 200 kr. til kontonr. 8401-0001053901.

Herved kommer du på en mailliste og modtager info om medlemsmøder og arbejdsdage mv. samt kan følge med i hvornår og hvilke grunde der bliver sat til salg.

Ved at deltage i disse aktiviteter, kan vi lære hinanden at kende, hvilket er vigtigt, så du kan få en fornemmelse af livet i Himmerlandsbyen – og om det er noget for dig – OG os…