Nr. 19 til salg

  • af
Himmerlandsbyen 19 - terrasse

Helt unik ejendom på naturskøn beliggenhed

På Himmerlandsbyen 19 i Aarestrup kan du finde denne sjældent udbudte ejendom med udsigt til Rold skov.
Stedet udmærker sig særligt ved den fredelige beliggenhed, hvor I på den ene side er ganske nær hverdagens gøremål, men tilsvarende er I behageligt afsondret i de naturskønne omgivelser. Hverdagens gøremål kan klares i både Skørping og Støvring, som kan nås på 10-15 minutter.

Huset er et træbeklædt halmhus og i forbindelse med opførelsen heraf er der lagt vægt på miljørigtige materialer. Huset fremstår utroligt charmerende og det er tydeligt, at det er løbende renoveret med omtanke for stedets charme.

I bryggerset er der god plads til at have familiens overtøj, opbevaringsplads og ikke mindst plads til vaskemaskine og tørretumbler. Fra bryggerset kommer vi til køkken og stue. Stuen er lys og rummelig og masseovnen bidrager positivt til den hyggelige atmosfære, mens lyset strømmer ind via de sydvendte vinduer.

Fra stuen er der adgang til 3 store værelser samt badeværelse med bruseniche. Det åbne køkken er lyst, indbydende og hyggeligt.

De frilagte bjælker og de to ovenlysvinduer, giver virkelig stue og køkken et charmerende udtryk – prikken over i’et er masseovnen, der fungerer som husets opvarmningskilde og sikrer en billig varmeudgift på under 5000 kr. årligt.

Fra stuen er der udgang til sydsiden af huset. Her kan man nyde udsigten til Rold skov på den store terrasse, som er anlagt i naturmaterialer. Grunden er på cirka 2000 m2, hvor I finder flere hyggelige kroge, store frugttræer, bærbuske og stor nyttehave.

Himmerlandsbyen 19 er en del af økosamfundet Himmerlandsbyen, som du kan læse mere om på himmerlandsbyen.dk

Kontant: 1.300,000 kr.
Andelsbevis: 157.548 kr.
Bolig m2: 139
Stue/værelser: 1/3
Grund m2: 2046
Kontakt: hambuspower@hotmail.com eller peterdahl1000@gmail.com