Kvalitetsbolig på 198 m2 til salg

with Ingen kommentarer

Perfekt for den økologiske familie, der ønsker en stor kvalitetsbolig med ekstremt lave udgifter. Huset er et selvbærende halmhus på 198 m2, der er bygget som lavenergihus.
Huset består af et stort åbent køkkenalrum, med fantastisk udsigt til den smukke Rold Skov, 5 gode værelser – i to af værelserne er der hems, så børnene får ekstra plads at boltre sig på. Samt to badeværelser i flotte materialer.
Opvarmning sker med masseovn, gulvvarme og solvarme. Hele huset er robust bygget og der er kredset om alle materialer. Nederst i haven er der en bæk og adgang til fællesområdet.

Venlige Himmerlandsbyboere

Samtidig med at du bliver husejer, får du 9 skønne naboer i andelsforeningen Himmerlandsbyen med gode fælles-arrangementer og lige en kop økologisk kaffe at hænge ud med, mens bålet knitrer. Den populære Gregers Krabbe Friskole og daginstitution er nabo til Himmerlandsbyen. De har et rigtig godt fællesskab for både børn og forældre. Den unikke placering gør, at der er kort til motorvejs-tilkørslen og kort afstand til skov, hede, badesø og en utrolig aktiv og imødekommende lokalbefolkning.

Økologisk livsstil

Med billig adgang til brænde er huset næsten selvforsynende og den store masseovn giver en god varmefordeling og mulighed for hjemmebagt brød.
En lækker detalje er, at huset har viktualierum og et stort bryggers, hvor solcellerne og solvarme er koblet til. I kan stå med et stort, flot og bæredygtigt hus, næsten uden faste udgifter.
Alt i alt en helt fantastisk mulighed for en bæredygtig livsstil og et økologisk fællesskab!

  • Boligareal; 198 m2 indeholdende bryggers, viktualierum, forgang, to badeværelser, fem værelser, stort åbent køkken-alrum. Mulighed for erhverv.
  • Grundareal: Naturgrund på ca. 1547 m2 med bæk og adgang til fællesarealer.
  • Opførelsesår: 2010
  • Byggematerialer: Selvbærende halmvægge, mursten (skillevægge), lerpuds og træbeklædning.
  • Opvarmning: Masseovn med gulvvarme og solvarme. Tilstands- og elrapport foreligger. Energimærke B.
  • Huspris inkl. andel: 1.745.000 kr.
  • Fællesudgift: 1.091 kr. /md.
  • Kontakt: poul@himmerlandsbyen.dk / tlf. 20 69 45 28 eller katipapp45@gmail.com / tlf. 21 93 02 25.

Kontakt: poul@himmerlandsbyen.dk / tlf. 20 69 45 28 eller katipapp45@gmail.com / tlf. 21 93 02 25.

Klik på billederne nedenfor for store fotos: