Bliv medlem

lær os at kende

Vi oplever en stor efterspørgsel på både huse og grunde til selvbyg, så derfor har vi anmodet kommunen om at få lavet en ny lokalplan, som gør dette muligt.

Er du interesseret (enten i at komme til at bygge i Himmerlandsbyen eller bare følge økosamfundets udvikling), vil vi dog anbefale dig, at du bliver medlem af Himmerlandsbyen!
Du bliver medlem ved at overføre 200 kr. til kontonr. 8401-0001053901. Med medlemskabet kommer du på en mailliste og modtager nyheder om arbejdet med lokalplanen og får invitationer til medlemsmøder og arbejdsdage mv.

Ved at deltage i disse aktiviteter, kan vi lære hinanden at kende, hvilket er vigtigt, så du kan få en fornemmelse af livet i Himmerlandsbyen – og om det er noget for dig – OG os…

Alle potentielle andelshavere skal godkendes af foreningen (de eksisterende beboere) for at komme i betragtning til køb af en andel.

Stay tuned!!

Vokseværk

Udvidelse

I starten af november 2019 har Teknik- og Miljøudvalget i Rebild Kommune givet det første ‘go’ til at der arbejdes på en ny lokalplan for Himmerlandsbyen.

Med Lokalplanen ønsker vi at udvide Himmerlandsbyen med flere grunde/huse på eksisterende jord, hvilket altså betyder, at byen fortættes.

I starten af januar 2020 har vi det første indledende møde med kommunen, hvor vi bliver klogere på, hvordan processen og samarbejdet med kommunen frem til en ny godkendt lokalplan kommer til at forløbe.