Bliv medlem

lær os at kende

Vi oplever en stor efterspørgsel på både huse og grunde til selvbyg, så derfor har vi nu fået ny lokalplan, som gør dette muligt.

Er du interesseret (enten i at komme til at bygge i Himmerlandsbyen eller bare følge økosamfundets udvikling), kan du blive medlem af foreningen Himmerlandsbyen. Herved kommer du på en mailliste og modtager info om medlemsmøder og arbejdsdage mv. samt kan følge med i hvornår og hvilke grunde der bliver sat til salg.

Du bliver medlem ved at overføre 200 kr. til kontonr. 8401-0001053901.

Ved at deltage i disse aktiviteter, kan vi lære hinanden at kende, hvilket er vigtigt, så du kan få en fornemmelse af livet i Himmerlandsbyen – og om det er noget for dig – OG os…

Vokseværk

Udvidelse

I starten af november 2019 har Teknik- og Miljøudvalget i Rebild Kommune givet det første ‘go’ til at der arbejdes på en ny lokalplan for Himmerlandsbyen.

Med Lokalplanen ønsker vi at udvide Himmerlandsbyen med flere grunde/huse på eksisterende jord, hvilket altså betyder, at landsbyen fortættes.

I starten af januar 2020 havde vi det første indledende møde med kommunen og i marts 2023 blev den nye lokalplan endelig vedtaget.

Vi er nu gået i gang med arbejdet med blive klar til at sætte de første nye grunde til salg…